Özellikler indirilebilir yazılım doğrulanmış çevrimiçi kumarhaneler para bahisleriyle oynarken

Basamaklı mekanizmalar video slotları Başarıbet ve özellikleri

Herkes, kumar kuruluşunda etkinleştirir video slotları , duydum benzer adlar, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi demek istiyor analog oyun süreci.Şanslı dizi diğer ile değiştirildi şans veren semboller sahip olmak ek ödül bir dönüş. Standart basarı bet teklif müşteri bir şans bir kazanma kombinasyonu her dönüşte. O başlar tur ve izler benzer simgeler ödül hatları. Simülatörler basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, sunma müşteri şans yardımcı kazançlı ödül için. Şöyle gidiyor:

  • Sonra yuvarlak ortaya çıkar kazanan kombinasyon.
  • Resimler bir kazanan dizisinden kaybolma (ya patlayabilir) ve boş alanlar atmak.
  • belirtilen serbest boşluklarda sıraya çıkma veya (düşme) yeni simgeler.
  • Müşteri ödül alır eğer veriler ayrıca form kazançlı bir kombinasyon kendi aranızda veya makaralar üzerindeki kalan görüntüler ile.

Bu mekanizma kazanan diziler kazanana kadar tekrarlanır ödeme hatlarında inşa edilmesi durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm seçenekler işlev tam olarak aynı. İlk ve devrim niteliğinde bu sınıftaki oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , icat edildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Popülerlik faktörleri kademeli makineler Basaribet

Kullanıcılar artık gerekli değil banal aç makaralar ve oluşturma için bekleyin karlı kombinasyon mevcut ödeme hatlarından biri.dinamik oyun algoritması ve ilginç 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanik emülatörün karlılığını artırmak. Cascade Reels iyi bu beklentileri karşılıyor. Bina kârlı kombinasyonlar ve bu yeni simgelerle aynı anda ilgiyi uyandırmak ve alevlendirmek duygular.Özellikle dalgalardan biri yol açacak sağlam kazanma.

Kademeli makaralar fırsat verin elde edin birkaç bir tur için ödemeler. görünür ödül kazanan kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez ödüller biçim yeterince büyük miktar. Bazı şirketler oluşturun yardımcı çarpanlar hangi daha da fazla artır ödül.

RTP ve dağılım üzerindeki etki

Çığ genellikle etkilemez RTP oyun simülatörleri. Mümkün bul kumar eğlencesi ile önemli karlılık yüzdesi (daha büyük 97 %) veya yeterince düşük (daha düşük %94). Bağlantı yok ortaya çıkan resimler ve miktar teorik getiri öngörülmüyor.

Ama, dalgalı makaralar arttırma büyük bir ödül alma olasılığı. Mekanik makine Başarı bet bunu sırasında telafi eder taban yuvarlak. Sonuç olarak emülatörler ile kademeli algoritma sıklıkla var artan dağılım. Çünkü makaralar yetenekli geri dön iki kez (veya daha fazla) aynı oranda.Bu şunu önerir kazanan kombinasyonlar yapamayacak biçim çok sık. çığ oyun simülatörleri içindeki periyodiklik sıklıkla daha yüksek yok.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top